Un eveniment cu pasiune pentru gust

Posted by

Sa conduci o bucatarie nu e lucru usor” si este foarte adevarat.

Nu sunt bucatar excelent, dar in familia mea, deoarece sotul meu nu si-a manifestat decat rareori placerea de a gati ceva, de la bun inceput sarcina de a gati a trecut in seama mea (a lui este sa scrie pe blog 😀 ).

Am invatat singura sa gatesc, dar ajutor am cautat mereu. La inceput la mama sau la soacra (ca na, pentru sot, trebuia sa iasa mancarea „ca la mama acasa”), apoi am mai „furat” de pe internet diverse secrete gastronomice si retete (in cazul asta si un „bucatar incepator” gaseste informatii destule). Dar, pentru savoarea mancarii, ajutor am mai primit si de la Knorr. Produsele pe care le folosesc cel mai des sunt Knorr Delikat baza pentru mancaruri si cuburile de legume sau cele de pui, pe care le adaug nu numai la supe/ciorbe, ci si la tocanite si multe alte feluri de mancare pe care le gatesc.

De curand am aflat si de anumite sosuri noi de la Knorr, pe care as vrea sa le incerc. Din gama de sosuri, o sa incerc cu siguranta sosul de ciuperci si sosul de smantana cu verdeturi.

In ajutorul bucatarilor profesionisti, dar si a celor ca mine (nu ma pot considera chiar profesionista, chiar daca gatesc zilnic), Knorr porneste intr-un turneu gastronomic de prezentare si degustare a noilor sosuri, cu mesajul “Testeaza-ne! Pasiunea pentru gust e in natura noastra!”. Astfel, in perioada 4 octombrie – 2 noiembrie, Unilever Food Solutions lanseaza in cinci orase (Ploiesti – 4 octombrie, Sibiu – 11 octombrie, Constanta  – 18 octombrie , Oradea – 25 octombrie si Bucuresti – 2 noiembrie) sosuri complet noi, dar si sosuri cu retete optimizate dupa gusturile locale.

Daca locuiesti in Ploiesti sau in imprejurimile sale si esti interesat sa testezi personal gama de sosuri Knorr si sa afli cat mai multe despre noile sosuri, de la retete, la preparate cu care se potrivesc, cat si alte solutii profesionale pentru bucatarie, vino sa vorbesti cu bucatarii prezenti la eveniment marti, 4 octombrie, incepand cu orele 15, la Sky (fostul complex INTEX), Paulesti, str. Principala nr. 1.

De asemenea, pe site-ul www.knorrpentrubucatari.ro vei afla mai multe despre produsele Knorr pentru bucatari, despre ingrediente, gust, procese de productie și agricultura sustenabila care stau la baza produselor Knorr pentru bucatari.

Acest articol face parte dintr-o campanie Blogal Initiative, special creata pentru bloggerii din Ploiesti.