Un motiv de bucurie

Posted by

Cred ca cel mai frumos moment al diminetii este acela cand primesti un buchet de flori.  Imi plac atat de mult florile incat as face orice pentru a le pastra cat mai mult timp. De aceea imi plac foarte mult ghivecele cu flori, dar nu pot sa ma abtin nici de la buchetele de flori. Imi plac atata de mult si mai ales daca sunt daruite de acea persoana pe care o doresc in viata mea si pe care o respect. Sunt atatea lucruri de spus aici incat ar face subiectul unui alt articol. Si mai devreme spuneam ca imi plac florile, da imi plac pentru ca:

  •  imi ofera o stare de bine;
  • confera prospetime;
  • garanteaza respectul pe care il are pentru mine, persoana care il ofera;
  • infrumuseteaza camera;

Si mai pot enumera asa multe alte lucruri, dar prefer sa ma opresc la acestea care sunt cele mai importante pentru mine. Nu stiu cum vad alte domnisoare aceasta treaba, dar mie imi place asa si nu as vrea sa renunt la cele mai frumoase buchete de flori. Intotdeauna mi-au placut aceste momente, care mi-au daruit multa fericire, speranta si in general o stare de bine.

Si mai cred ca cele mai frumoase flori sunt in acele buchete de mireasa, care au un altfel de design si dau o alta tinuta unei simple flori. In plus de asta mai trebuie sa spunem si despre dibacia cu care sunt realizate aceste buchete de flori, care sunt cele mai dragute si mai frumoase. Printre multe altele, mai toate doamnele si domnisoarele indragesc florile, indiferent ca sunt plantate intr-un ghiveci sau ca le primesc sub forma de buchete.

Se poate spune ca suntem cele mai fericite pentru ca avem parte de cele mai frumoase momente din viata noastra. Mai ales atunci cand primim flori, dar si atunci cand daruim astfel de minuni. Si pentru ca am tot vorbit despre acele buchete de flori speciale m-am gandit sa va ofer cateva poze cu cateva astfel de exemplare.