Va atrag scarile de interior?

Posted by

Va plac scarile? Dar cele interioare? Eu astazi pot spune ca am gasit cele mai frumoase scari de interior. Si chiar daca mi-am zis ca nu imi doresc scara de interior, parca aceste poze pe care le-am vazut m-am facut sa-mi schimb putin parerea. Poate ca sunt de vina acele scari ce au balustrade din fier forjat plus diferite modele ce contin tot felul de floricele sau motive din acelasi fier forjat.

Nu m-am hotarat inca ce ma atrage mai mult, daca sa raman la acele scari drepte sau sa ma indrept catre scarile in spirala. Poate ca mai am nevoie de ceva informatii sau poate ca am nevoie de cineva care sa-mi explice tot despre acest domeniu,dar si despre tot ce poate fi mai bun pentru mine. Pe de alta parte nici nu mi-as dori sa imi fac ceva pentru casa, doar pentru ca asa am vazut eu la altii, ci mi-as dori ceva care sa ma reprezinte in totalitate.

Nu imi place sa fac ceva doar pentru ca asa vor unii, mai intai de asta trebuie sa-mi placa mie. Pana la urma nu a fost chiar atat de rau ca m-am uitat la acele poze as putea chiar sa spun ca m-am inspirat putin si nimic mai mult. Problema cea mare in schimb este aceea ca in acest moment nu ma pot hotari ce sa-mi aleg. Este bine totusi ca in aceste clipe mi-am facut o serie de intrebari pe care am sa i le adresez arhitectului, care se ocupa de planul casei mele.

Chiar ma gandeam ca nu-i chiar atat de rau sa ai de unde sa te informezi si sa-ti formezi mai multe idei, mai ales cand esti pe cale sa-ti realizezi prima casa. Nu stiu ce parere aveti voi despre asta, dar eu una sunt foarte incantata si abia astept sa inceapa lucrarea.